Grønjægergård
Hundetræning

Hundetræning

Grønjægergård’s Hundetræning

Som uddannet hundeinstruktør i Retrievernes Jagthundeklub (RJK) samt Danmarks Jægerforbund tilbyder vi på Grønjægergård hundetræning for retrievere,

Vi træner med udgangspunkt på vores egen matrikkel (Lisebyvej 19, 4792 Askeby), men vi afholder også træning flere steder på øen, for at få forskellige scenarier.

Holdtræning

Se vores planlagte holdtræninger via ovenstående link.

Ene undervisning

Jeg tilbyder ene undervisning og ene undervisning+.
Undervisningen kan foregå hvor som helst, og vil blive tilrettelagt specifikt til dig og din hund.

Ene undervisning+ er et lukket hold, hvor i kan være op til 3 kursister. I vælger 1-2 ting i vil have trænet og så nørder vi ned i disse emner. Krav at hundene er på forholdsvis niveau.

Skriv en mail eller kontakt Michael for yderligere oplysninger.

Træningsophold

Jeg tilbyder at tage hund ind i træningsophold af kortere eller længere periode. Ved ønske om ophold arrangeres først en eneundervisning med hund og fører hvor det fastlægges hvilken træning hunden vil modtage og hvor lang tid hunden skal være i ophold, opholdet sluttes med én eneundervisning hvor hund og fører bliver undervist i rettelserne.

Pris. 2.500 kr./påbegyndt uge jf. aftale. Afbrydes aftalen efter første eneundervisning men inden ophold begyndelse, faktureres der for én eneundevisning jf. gældende takst – Øvrige udgifter til dyrlæge og forsikring etc. er for ejers egen bekostning under ophold.

Hvad får man så for prisen?

Vi tilbyder et ophold med træning jf. aftale, kvalitetsfoder under ophold (det foder vi selv bruger, eget foder kan også medbringes uden reduktion i pris), vi bestræber os efter at hunden indgår i vores egen hundeflok under opholdet såfremt dette er muligt, hunden vil derfor være i vores samvær flere timer dagligt. 2x eneundervisning (før og efter ophold)

Vi bruger IKKE negativ afstaffelse for at opnå resultater.

Skriv en mail eller kontakt Michael for yderligere oplysninger.