Hvalpemotivation (start februar 2024)

Hvornår

21. februar 2024    
14:00 - 15:30

Tilmeldinger

Tilmeldinger lukket

Hvor

Grønjægergård
Lisebyvej 19, Askeby, Danmark, 4792

Begivenhedstype

Kort utilgængelig

Har du en lille hvirvelvind i pels? En firbenet raket, der vil udforske verden? Velkommen til vores hvalpemotivationshold, hvor vi omfavner hvalpemanien med glæde!

Vi er her for at tage din hvalps eventyrlyst og omdanne den til positiv energi. Vores træning er en fest, hvor pels og pote er hovedattraktionen. Vi lærer de små kommandoerne “sit,” “kom,” og “dæk,” men også vigtigere ting som, hvordan man giver high-five og giver det sødeste hundesmil.

Vi har erfaring med hvalpehumørsvingninger og vil hjælpe dig med at skabe en stærk forbindelse med din lille ballademager. Og ja, der vil være masser af hvalpenspjæt og hvalpehop undervejs.

Så træk i røjserne og lad os komme i gang. Hvalpemanien venter ikke, og det gør vi heller ikke! Tilmeld dig vores hvalpemotivationshold og lad eventyret begynde!

HOLDET ER FOR HVALPE FRA 10 UGER TIL 6 MDR. MAKS 8 DELTAGERE – MIN. 3 (Alle tilmeldte vil få besked hvis vi ikke når minimums deltagere d. )

Tilmelding nødvendig – Du tilmelder dig ALLE 8 træningsgange, for samlet pris 1.200,- (8×150,-), alle priser er inklusiv moms.

Træningsdatoer:

Tilmeldinger

Tilmeldinger er lukket for dette arrangement. Personlig kontakt for tilmelding